
Kyllingerulle med bacon er et lækkert svøbt farsbrød. Jeg er blevet rigtig glad for at bruge kyllingefars i min madlavning, det bliver nemlig altid dejlig saftigt.
Denne kyllingerulle med bacon er nem og hurtig at lave. Du kan servere den med nogle ovnbagte kartoffelfritter og en god salat.
Prøv også de her krydrede kyllingedeller eller mine nuggets med kyllingefars.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Kyllingerulle med bacon
Ingredients
- 700 gram kyllingefars
- 1 pose frikalet
- 1 tsk løgkrydderi
- 2 tsk paprika
- 2 dl mælk
- 250 gram bacon skiver
- barbecuesauce
Instructions
- Rør farsen med frikalet, krydderier og mælk.
- Placer baconskiverne side om side.
- Fordel farsen på midten af baconen, og form det med dine hænder (fugt dine hænder med lidt vand).
- Vikl baconskiverne omkring kyllingerullen et af gangen.
- Placer din kyllingerulle i et ovnfast fad og pensl med barbecuesauce.
- Bag ved 220° varmluft i 30 minutter.
Skriv et svar