
Hindbærgranola er mega lækkert ovenpå din skyr eller dine havregryn om morgenen.
Jeg har lavet min egen granola i en del år. Jeg synes det smager meget bedre end det man køber, og så er det også en del sundere. Ved at variere mellem smagene i granolaen, bliver morgenmaden også ved med at være spændende. Min hindbærgranola er dejlig frisk, og du skal ikke sidde og lede efter hindbærstykkerne 🙂
Du kan finde flere andre opskrifter på granola her. Jeg er selv helt pjattet med den kokosgranola!
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Hindbærgranola
Ingredienser
- 2 spsk honning
- 2 spsk kokosolie
- 1 tsk vaniljepasta
- 4 dl grovvalsede havregryn
- 2 dl solsikkekerner
- 1 dl hørfrø
- 1 dl poppede quinoa
- 1-2 dl nødder eksempelvis pekannødder eller mandler
- 1 dl frysetørrede hindbær
Sådan gør du
- Smelt honning og kokosolie på en pande.Tilsæt vaniljepasta og rør det sammen.
- Bland grovvalsede havregryn, solsikkekerner, hørfrø, poppede quinoa og hakkede nødder. Hæld det på panden og rør rundt til hele blandingen ser våd ud.
- Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir.
- Bag granolaen ved 180° over/under varme i 15 minutter.Rør rundt i det hvert 5. minut.
- Lad din granola afkøle.Drys herefter den frysetørrede hindbær ud over hele blandingen.
- Når granolaen er HELT afkølet, hældes den i en lufttæt beholder.
Skriv et svar