
Det var så sidste gang at jeg nogensinde har købt mig til croutoner! De her hvidløgscroutoner smager hammer-godt, de er super nemme at lave, og det er en meget billigere løsning end at købe sig til dem i butikkerne… Jeg fandt et daggammelt brød ved købmanden til 4 kroner, i portionen her har jeg brugt halvdelen af brødet, og der var croutoner nok til lang tid.
Du kan bruge croutoner ovenpå både salater og supper. Jeg har lavet dem flere gange efterhånden, og blandt andet brugt dem som topping ovenpå cæsarsalat og tomatsuppe.
Hvidløgscroutoner
Ingredienser
- 300 gram brød
- 1 dl olivenolie
- 4 fed hvidløg
Sådan gør du
- Brug en hvidløgspresser til at få saften fra hvidløget ned i olien.Lad det stå en time og trække smag.
- Skær brødet i små tern, hæld hvidløgsolien over og vend forsigtigt det hele sammen med hånden.
- Fordel brødternene på en bageplade med bagepapir.
- Bag ved 200° i 10-12 minutter.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar