
Hvidløgscroutoner – ej men mums! Det var så sidste gang at jeg har købt mig til croutoner! 😀
De her hvidløgscroutoner smager hammer-godt, de er super nemme at lave, og det er en meget billigere løsning end at købe sig til dem i butikkerne… Jeg fandt et daggammelt franskbrød ved købmanden til 4 kroner, og der kan blive maaaange croutoner ud af sådan et brød.
Du kan bruge croutoner ovenpå både salater og supper. Jeg har lavet dem flere gange efterhånden, og blandt andet brugt dem som topping ovenpå cæsarsalat og tomatsuppe. Du kan finde flere opskrifter på croutoner her.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Hvidløgscroutoner
Ingredients
- 300 gram brød
- 1 dl olivenolie
- 4 fed hvidløg
Instructions
- Brug en hvidløgspresser til at få saften fra hvidløget ned i olien.Lad det stå en time og trække smag.
- Skær brødet i små tern, hæld hvidløgsolien over og vend forsigtigt det hele sammen med hånden.
- Fordel brødternene på en bageplade med bagepapir.
- Bag ved 200° i 10-12 minutter.
Skriv et svar