Jordbærgrød – der går aaalt for længe i mellem at jeg koger jordbærgrød. Det er en skam, for det smager jo alt for godt! Jeg tror, de fleste af os får vakt nogle minder og følelser, når vi får jordbærgrød. Jeg sendes i hvert fald direkte tilbage til min barndom, hvorfra jeg husker både duft og smag af grøden.
I mit hjem er jordbærgrød altid blevet serveret med mælk til. Der sker bare noget fantastisk, når man får en skefuld af den lune grød sammen med den kolde mælk. Jordbærgrød smager også godt, når det er koldt, men jeg tror ikke, der er mange børn, der kan finde tålmodigheden til at vente på det 😉
Har du nogle friske jordbær der skal bruges? Så prøv at lave en eton mess, det er også en fantastisk måde og få jordbær på.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Jordbærgrød
Ingredienser
- 1 kg frosne jordbær
- 1 dl sukker
- 1 tsk vaniljepaste
- 2-3 spsk kartoffelmel
- vand
Sådan gør du
- Hæld jordbærene over i en gryde og lade den stå med låg, ved svag til medium temperatur på blusset. Efter ca 30 minutter er jordbærrene tøet helt op.
- Giv jordbærene et opkog, og giv dem eventuelt en tur med en kartoffelmoser.
- Tilsæt sukker og vaniljepaste. Rør rundt indtil sukkeret er opløst.Tag gryden af blusset.
- Rør 2-3 spsk kartoffelmel ud i lidt koldt vand.Tilsæt blandingen til grøden og rør godt rundt. Grøden tykner med det samme.
- Lad grøden afkøle i 30 minutter og server den lune grød med iskold mælk.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar