
Her får du opskriften på en hurtig og æltefri pizzabund. På trods af den korte hævetid, kan dejen forvandles til en lækker, saftig og luftig pizzabund.
Med denne opskrift på hurtig og æltefri pizzabund, kan du lave pizza på lidt over 1 time. Det er helt perfekt til de aftener, hvor man pludselig beslutter sig for, at pizza er en god ide.
Har du lidt bedre tid, kan du her finde flere forskellige opskrifter på pizzabunde.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Hurtig og æltefri pizzabund
Ingredients
- 5 dl lunkent vand
- 25 gram gær
- 1 tsk sukker
- 1 spsk olie
- 150 gram havregryn
- 300 gram hvede- eller manitobamel
- 1 tsk salt
Instructions
- Opløs gæren i vandet og tilsæt sukker og olie.
- Hæld havregryn og mel oveni og tilsæt til sidst salt.
- Bland dejen godt sammen og fordel den på en bradepande med bagepapir.
- Lad dejen hæve i 30 minutter ved 34°. Hvis ikke du kan indstille ovnen til 34°, men i stedet lader den hæve på køkkenbordet, kan du lade den hæve 15 minutter ekstra.
- Put dit yndlingsfyld på dejen.Dejen kan godt klappe sammen, hvis du eksempelvis smører den med tomat, men den skal nok hæve op igen, når den bages.
- Lad dejen efterhæve mens ovnen varmes op.
- Bag dejen ved 200° i 30 minutter.
Skriv et svar