Her får du opskriften på en hurtig og æltefri pizzabund. På trods af den korte hævetid, kan dejen forvandles til en lækker, saftig og luftig pizzabund.
Med denne opskrift på hurtig og æltefri pizzabund, kan du lave pizza på lidt over 1 time. Det er helt perfekt til de aftener, hvor man pludselig beslutter sig for, at pizza er en god ide.
Har du lidt bedre tid, kan du her finde flere forskellige opskrifter på pizzabunde.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Hurtig og æltefri pizzabund
Ingredienser
- 5 dl lunkent vand
- 25 gram gær
- 1 tsk sukker
- 1 spsk olie
- 150 gram havregryn
- 300 gram hvede- eller manitobamel
- 1 tsk salt
Sådan gør du
- Opløs gæren i vandet og tilsæt sukker og olie.
- Hæld havregryn og mel oveni og tilsæt til sidst salt.
- Bland dejen godt sammen og fordel den på en bradepande med bagepapir.
- Lad dejen hæve i 30 minutter ved 34°. Hvis ikke du kan indstille ovnen til 34°, men i stedet lader den hæve på køkkenbordet, kan du lade den hæve 15 minutter ekstra.
- Put dit yndlingsfyld på dejen.Dejen kan godt klappe sammen, hvis du eksempelvis smører den med tomat, men den skal nok hæve op igen, når den bages.
- Lad dejen efterhæve mens ovnen varmes op.
- Bag dejen ved 200° i 30 minutter.
Noter
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar