Er der noget, der altid jubles over herhjemme, så er det når der står en lasagne på spisebordet. Og denne kål lasagne er ingen undtagelse! Jeg bruger både kål og lasagneplader i min opskrift. Du kan selvfølgelig undlade lasagnepladerne, hvis du vil have den så kalorielet som muligt.
Du kan også finde min opskrift på min favorit lasagne, og denne mexicanske lasagne med kylling og spinat. Husk også et lækkert brød til – det hører sig altså til en god lasagne 😀
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram for daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Kål lasagne
Ingredienser
Kødsovs
- 4-500 gram oksefars
- 1 rødløg
- 2 store fed hvidløg
- 2 gulerødder
- 1 spsk oregano
- 1 spsk barbecuekrydderi
- 1 tsk paprika
- ½ tsk chilipulver
- 1 tsk salt
- 1 dåse hakkede tomater
- 70 gram tomatpure
- 1 dl mælk
Øvrigt
- 200 gram spidskål
- 5 stk lasagneplader kan udelades
- 2½ dl mornaysauce
- revet mozzarella
Sådan gør du
- Brun kødet af sammen med fintsnittet løg og hvidløg.
- Riv gulerødderne og tilsæt det sammen med krydderierne.
- Tilsæt hakkede tomater, tomatpure og mælk.Rør det sammen og lad det simre i 5 minutter.
- Snit spidskålen i fine strimler.
- Saml lasagnen. Jeg bruger et fad på 20×20 og bygger den således op:– Lidt kødsovs– 2½ lasagneplade– Kødsovs– Spidskål– Lidt kødsovs– Mornaysauce– 2½ lasagneplade– Kødsovs
- Bag i ovnen ved 200° varmluft i 20 minutter.Gratiner med ost og bag i yderligere 10 minutter.
- Lad lasagnen hvile i 10 minutter før du serverer den.
Noter
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar