
Er der noget, der altid jubles over herhjemme, så er det når der står en lasagne på spisebordet. Og denne kål lasagne er ingen undtagelse! Jeg bruger både kål og lasagneplader i min opskrift. Du kan selvfølgelig undlade lasagnepladerne, hvis du vil have den så kalorielet som muligt.
Du kan også finde min opskrift på min favorit lasagne, og denne mexicanske lasagne med kylling og spinat. Husk også et lækkert brød til – det hører sig altså til en god lasagne 😀
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram for daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Kål lasagne
Ingredients
Kødsovs
- 4-500 gram oksefars
- 1 rødløg
- 2 store fed hvidløg
- 2 gulerødder
- 1 spsk oregano
- 1 spsk barbecuekrydderi
- 1 tsk paprika
- ½ tsk chilipulver
- 1 tsk salt
- 1 dåse hakkede tomater
- 70 gram tomatpure
- 1 dl mælk
Øvrigt
- 200 gram spidskål
- 5 stk lasagneplader kan udelades
- 2½ dl mornaysauce
- revet mozzarella
Instructions
- Brun kødet af sammen med fintsnittet løg og hvidløg.
- Riv gulerødderne og tilsæt det sammen med krydderierne.
- Tilsæt hakkede tomater, tomatpure og mælk.Rør det sammen og lad det simre i 5 minutter.
- Snit spidskålen i fine strimler.
- Saml lasagnen. Jeg bruger et fad på 20×20 og bygger den således op:– Lidt kødsovs– 2½ lasagneplade– Kødsovs– Spidskål– Lidt kødsovs– Mornaysauce– 2½ lasagneplade– Kødsovs
- Bag i ovnen ved 200° varmluft i 20 minutter.Gratiner med ost og bag i yderligere 10 minutter.
- Lad lasagnen hvile i 10 minutter før du serverer den.
Skriv et svar