
Cremet pasta med kylling og bacon er en lækker smagsfuld ret til de aftener, hvor det godt må gå lidt hurtigt med maden 😉 De aftener tror jeg vi alle kender til, og med små børn, der gerne skal i seng til en bestemt tid, er det godt at have retter som denne til hverdag.
Herhjemme er cremet pasta med kylling og bacon et hit ved både store og små!
Er du vild med pasta retter? Så prøv også denne one pot med chorizo, pasta i fetacreme eller den klassiske carbonara.
God fornøjelse med opskrifterne!
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Cremet pasta med kylling og bacon
Ingredienser
1) Pastasauce
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 dåse flåede tomater
- 1 dl vand
- 1 tsk tørret basilikum
- fedtstof
2) Fyld
- 100 gram bacon
- 100 gram champignon
- 300 gram kylling
- 2 tsk paprika
3) Sammensætning af retten
- 100 gram squash
- 15 gram soltørrede tomater ca 6 stk
- 50 gram revet mozzarella
- 20 gram parmesanost
- 1 dl madlavningsfløde
- 250 gram frisk pasta / fettuccine
Sådan gør du
1) Pastasauce
- Snit løg og hvidløg.Steg det blankt i lidt fedtstof på en sauterpande.
- Tilsæt hakkede tomater, vand og basilikum.
- Lad det simre under låg i 10 minutter.
- Tag saucen af panden og blend den.
2) Fyld
- Steg bacon og champignon i skiver på panden.(det skal have lidt længere tid en kyllingen – derfor startes det op først)
- Skær kyllingen i må tern, og tilsæt den sammen med paprika.
- Når kødet er gennemstegt hældes tomatsaucen over.
3) Sammensætning af retten
- Riv squash og hak de soltørrede tomater helt fint.Tilsæt det til retten.
- Tilsæt revet mozzarella, revet parmesanost og madlavningsfløde.Lad retten simre under låg mens du koger frisk pasta.
- Vend pastaen i saucen og server.
Skriv et svar