
Koreansk agurkesalat er en trend fra de sociale medier. Den har gået viralt i flere forskellige versioner, og den du får her, er en af dem jeg har afprøvet, som jeg synes bedst om. Denne version er godt spicy.
Du kan spise koreansk agurkesalat som det er, altså uden andet til. Jeg har et par gange spist det som eftermiddagsmad. For mig kan det ikke udgøre et hovedmåltid, da det ikke mætter super længe. Det kan også bruges eksempelvis i en wrap med kebab og grøntsager.
Det er super lækkert og derfor har jeg lavet det flere gange. Jeg synes det smager bedst, hvis man spiser det med det samme. Hvis det først har stået og trukket i en halv time, forsvinder meget af sprødheden fra agurkerne.
Af andre lækre virale trends, kan jeg også anbefale hytteostbrødet.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Koreansk agurkesalat
Ingredienser
- 1 agurk
- 1 tsk salt
- 1 lille rødløg
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk sesamfrø
- 1 spsk sesamolie
- 1 spsk soya
- 1 spsk eddike
- 5 dråber fiskeolie
- 1 tsk chiliflager
- 1 tsk sirup
Sådan gør du
- Skær din agurk i skiver.*Læg skiverne i en bøtte.Drys 1 tsk salt over.Sæt låg på bøtten og ryst det godt sammen.Efter 15 minutter hældes væsken fra agurkerne.

- Skær rødløg fint.Pres hvidløget.Tilsæt det til bøtten med agurker, sammen med alle de øvrige ingredienser.

- Sæt låg på bøtten og ryst den godt.Server agurkesalaten med det samme.
Noter
- Skær agurken som spiraler. Skær først agurken 2/3 igennem, som hvis du skulle skære skiver. Vend derefter agurken om, så du på modsatte side kan skære skråt 2/3 igennem. Du får nu en lang spiral, som kan inddeles i passende størrelser.
- Bank agurken med en kagerulle, kødhaller eller lignende. Hak den herefter groft.
- Skær agurken i tern.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook – her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram – min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest – her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en “pin” og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |


Skriv et svar