
Omelet med champignon og spinat er en skøn morgenmad eller frokost. Det er både nærende, mættende og med nogle gode smage. Jeg spiser ofte omelet, og fylder altid grøntsager i.
Omelet er et nemt måltid, både fordi det er hurtigt at lave, men også forbi du kan putte lige de ting i, som du har i dit køleskab. Denne omelet med champignon og spinat er ingen undtagelse. Jeg synes det er vigtig at stege champignon og løg først, så smagen herfra når at trænge frem. Det kan du også se i opskriften.
Du kan også finde min opskrift på æggemuffins og hvis du har en omelet form til din mikroovn, kan du her se hvor nemt det kan laves.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Omelet med champignon og spinat
Ingredienser
- smør til stegning
- 6 stk champignon
- ¼ løg
- 1 stor håndfuld spinat
- 3 æg
- feta
- salt og peber
Sådan gør du
- Rens champignon og del dem i kvarte.Steg dem på panden i smør indtil de er gyldne.
- Skær tynde ringe af løget, put dem på panden og steg dem bløde.
- Hak spinaten groft og tilsæt også den.Fordel alle grøntsagerne rundt på panden.
- Pisk æggene sammen og hæld det ud over panden.
- Fordel feta over din omelet.
- Drys med lidt salt og peber.
- Steg din omelet færdig ved middel varme.
Skriv et svar