Er der noget hyggeligere end at lave snobrød? Hvis du spørger mig et svaret JA. Jeg er nemlig overhovedet ikke fan af at sidde der og blive kvalt i røgen, for lige meget hvor man sætter sig, så vender vinden sig imod en… Jeg hader at alt mig tøj og hår lugter af røg, og jeg er nok i virkeligheden bare slet ikke et udendørs menneske 😀
Niels kan godt lide at være udenfor og ordne have, men der er heller ikke en outdoor survivor gemt i ham. Jeg mener – se lige det bål vi fik lavet! Det er virkelig et godt eksempel på, hvor vores evner ikke rækker hen… Vi havde ikke noget brænde, og derfor måtte vi bruge de kul vi havde liggende. Det var vel egentlig okay. Så kom vores nabo og deres børn over for at lave snobrød med os, og de havde noget brænde liggende, som blev hentet og smidt på. Så vi endte med at have gang i en blanding af en grill og et bål. Det virkede efter hensigten… Hvad jeg har udeladt af denne historie har noget at gøre med en ukrudtsbrænder. Men vi fik lavet både snobrød og ristede skumfiduser, så alle var glade – og snobrødene blev gode!
Du kan i min grill kategori finde flere opskrifter, der egner sig til grillhygge på terrassen.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Snobrød
Ingredienser
- 25 gram gær
- 2,5 dl vand
- 1 tsk sukker
- 1 tsk salt
- 1 spsk olie
- 400 gram hvedemel gerne med minimum 12% protein.
Sådan gør du
- Opløs gær i lunkent vand.
- Tilsæt de øvrige ingredienser.
- Ælt dejen til den hænger sammen.
- Dæk skålen til og stil dejen til hævning i 1 time.
- Tag en klup dej fra skålen, tril den mellem hænderne så den bliver til en lang og tynd pølse, og sno brødet rundt om din pind.Sæt dig om bålet og bag dit snobrød.
- Snobrødet er færdigt, når det kan glide ubesværet af pinden.
Noter
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar