Mums altså… Sådan en gang sprøde edamame er en ganske udmærket snack 🙂
De er faktisk rigtig lækre!
Du kan servere de sprøde edamame til en kold øl eller som topping på en salat – de går rigtig godt til begge dele.
Af andre små snacks, der også kan bruges på samme måde, kan nævnes både soyamandler og sprøde kikærter.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Sprøde edamame
Ingredienser
- 200 gram frosne edamame uden bælg / mukimame
- 1 spsk olivenolie
- 3 spsk parmesan
- ½ tsk chiliflager
- ½ tsk salt
Sådan gør du
- Bland det hele i en skål.
- Spred bønnerne over et stykke bagepapir på en bageplade – hvis der ligger lidt parmesan mm i bunden af skålen, fordeles det ud over bønnerne.
- Bag bønnerne ved 200° varmluft i 20-25 minutter.Vend rundt i dem hver 10. minut.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar