
Mums altså… Sådan en gang sprøde edamame er en ganske udmærket snack 🙂
De er faktisk rigtig lækre!
Du kan servere de sprøde edamame til en kold øl eller som topping på en salat – de går rigtig godt til begge dele.
Af andre små snacks, der også kan bruges på samme måde, kan nævnes både soyamandler og sprøde kikærter.

Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Sprøde edamame
Ingredients
- 200 gram frosne edamame uden bælg / mukimame
- 1 spsk olivenolie
- 3 spsk parmesan
- ½ tsk chiliflager
- ½ tsk salt
Instructions
- Bland det hele i en skål.
- Spred bønnerne over et stykke bagepapir på en bageplade – hvis der ligger lidt parmesan mm i bunden af skålen, fordeles det ud over bønnerne.
- Bag bønnerne ved 200° varmluft i 20-25 minutter.Vend rundt i dem hver 10. minut.
Skriv et svar