
Soyamandler smager fantastisk! De er gode at have liggende, hvis den lille sult kunne finde på at melde sig. Et par stykker af dem, og så er man godt kørende igen. Mandlerne er gode både som snack og som topping ovenpå salater. De er også velegnede på tapasbordet og jeg selv har gerne et lille glas med mandler stående på min arbejdsplads. Prøv også at lave en portion saltmandler!
Soyamandler må være noget nær den nemmeste og hurtigste snack-spise du kan lave. Det kræver to ingredienser og kan laves på bare 5 minutter. Så nu begynder det at være svært, at finde et argument imod at lave dem 😉

Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Soyamandler
Ingredienser
- 100 gram mandler
- 1 spsk soya
Sådan gør du
- Bland mandler og soya på en pande.
- Steg mandlerne ved middelvarme til de er tørre.Det tager ca 5 minutter – hold øje med det og rør i det.
- Lad mandlerne afkøle.
Skriv et svar