Uhm! Har du ikke lavet bagt spidskål før, har du noget at glæde dig til! Det smager virkelig skønt – og som bonus er der kun få minutters arbejde i at lave det.
Spidskål kan bages i ovnen på 20 minutter, men du kan også sagtens tilberede det på en grill. Det er et lækkert stykke tilbehør, som både egner sig godt til hverdag og som gæstemad.
Bagt spidskål
Ingredienser
- 1 spidskål
- olie raps eller oliven
- barbecuekrydderi
- chiliflager
Sådan gør du
- Træk de yderste blade af spidskålen og halver den på langs.
- Pensl den flade side med olie og drys med barbecue og chiliflager.
Tilberedning i ovn
- Placer spidskålene på vippe-siden i et ovnfast fad.
- Bag i ovnen ved 200° varmluft i ca 20 minutter.
Tilberedning på grill
- Bag på grillen til spidskålene er møre (5-10 minutter)
Skriv et svar