
Barbecue broccoli er en hurtig og let måde at tilberede broccoli. Broccolien skal pensles med en marinade, og derefter bages i ovnen. Det er meget simpelt at lave, og det er derfor et godt tilbehør at have ved ærmet i en travl hverdag.
Barbecue broccoli kan serveres som tilbehør til det meste kød. Jeg skærer buketterne af stilken inden servering. Bagetiden afhænger af hvor sprødt/blødt du ønsker det endelige resultat. Jeg kan godt lide at broccolien stadig har bid og er lidt sprød i midten.
Hvis du ligesom jeg, er til nemme hverdagsløsninger, så kan du også prøve at lave smørbagt spidskål og stegte gulerødder med timian.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Bagt barbecue broccoli
Ingredienser
- 1 broccoli
- 1 spsk olie
- 1 spsk barbecuemarinade
- 1 tsk hvidløgspulver
- 1 tsk barbecuekrydderi
- 1 tsk farin
- 2 spsk revet parmesanost
Sådan gør du
- Skær stokken til, så broccolien kan stå i et ovnfast fad.Skyl broccolien grundigt i vand og lad den afdryppe.
- Bland en marinade af de øvrige ingredienser og pensl broccolien med det.
- Bages i 20-30 minutter ved 200°. Bagetid afhænger af hvor blød du ønsker broccolien.
- Skær evt. ud inden servering.
Skriv et svar