Omelet med grøntsager – det er let, det er hurtigt at lave og det er sundt. Herhjemme starter langt de fleste morgener med en lækker omgang æg. Det smager bare hammer godt. En omelet kan varieres på et utal af måder, så det er ikke noget man lige bliver træt af at spise.
Til hverdag laver jeg enten den lette version, hvor der bruges en færdigsnittet kålsalat, eller også laver jeg denne version, som kræver lidt forberedelse af grøntsagerne.
Jeg bruger en del frosne grøntsager i min forberedelse af omelet med grøntsager. Det er nemt at gå til, og det er nemt altid at have ingredienserne hjemme. Jeg snitter gerne til 3 dage af gangen, og gemmer det i en lufttæt plasticbeholder i køleskabet.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Omelet med grøntsager
Ingredienser
Forberedelse af grøntsagsblanding til 3 dage
- 6 klumper frossen spinat
- 80 gram bønner
- 1 peberfrugter
- ½ løg
- ½-1 gulerod
- 1 håndfulde ærter
Til 1 omelet
- 2 æg
- ⅓ grøntsagsblanding
- 1 tsk barbecue krydderi
- ½ tsk chili krydderi
Sådan gør du
Forberedelse
- Skær bønnerne i mindre stykker.Snit peberfrugt og løg i små tern.Riv guleroden.
- Bland alle grøntsagerne sammen, og opbevar dem i en lufttætbeholder i køleskabet.
Tilberedelse
- Pisk ægget godt sammen, drys med krydderier og fordel grøntsagerne jævnt. Skru op på middel varme og vent ca 10 min.Vær opmærksom på at jo højere varme jo hurtigere går det, men samtidig vil for høj varme give en "brændt" bund.
Noter
- Grøntsagerne holder sig friske i en lufttætbeholder i op til 3 dage.
- Omeletten er rigtig god med sur / sød sauce ovenpå.
- Jeg blander mit eget barbecuekrydderi (link)
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar