
Bærcrumble er altid godt! Vi elsker det simpelthen herhjemme… Det er sådan en dessert / snack / kage, som vi nærmest altid har ingredienserne til at blande sammen, den er virkelig hurtig at lave og arbejdstiden er minimal. Den lune bærcrumble kan serveres vaniljeis, fløde eller med vaniljefraiche som i denne opskrift. Så lækkert!
Prøv også opskriften på rabarbercrumble.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Bærcrumble
Ingredients
Bær crumble
- 400 gram frosne jordbær halver gerne de store
- 150 gram frosne hindbær
- 150 gram frosne blåbær
- 100 gram chokolade jeg bruger mørk
- 1 spsk rørsukker
- 200 gram blødt smør
- 100 gram mel
- 100 gram havregryn
- 100 gram sukker
- 50 gram kokosmel
Vaniljefraiche
- 500 ml cremefraiche
- 2 tsk vaniljesukker
Instructions
- Fordel de frosne bær i et fad og drys med rørsukker.Fordel chokoladen henover.
- Bland blødt smør med mel, havregryn, sukker og kokosmel.Brug hænderne til at samle blandingen til en stor klump.
- Fordel din crumble over bærrene.Bag den i 30 minutter ved 180° varmluft.
- Server din bærcrumble lun og med vaniljefraiche til.
Notes
- Kan også serveres med vaniljeis og flødeskum
Kan man lave kagen uden chokolde
Hej Susanne
Ja det kan du sagtens 🙂
Kh Jeanette