Bærcrumble er altid godt! Vi elsker det simpelthen herhjemme… Det er sådan en dessert / snack / kage, som vi nærmest altid har ingredienserne til at blande sammen, den er virkelig hurtig at lave og arbejdstiden er minimal. Den lune bærcrumble kan serveres vaniljeis, fløde eller med vaniljefraiche som i denne opskrift. Så lækkert!
Prøv også opskriften på rabarbercrumble.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Bærcrumble
Ingredienser
Bær crumble
- 400 gram frosne jordbær halver gerne de store
- 150 gram frosne hindbær
- 150 gram frosne blåbær
- 100 gram chokolade jeg bruger mørk
- 1 spsk rørsukker
- 200 gram blødt smør
- 100 gram mel
- 100 gram havregryn
- 100 gram sukker
- 50 gram kokosmel
Vaniljefraiche
- 500 ml cremefraiche
- 2 tsk vaniljesukker
Sådan gør du
- Fordel de frosne bær i et fad og drys med rørsukker.Fordel chokoladen henover.
- Bland blødt smør med mel, havregryn, sukker og kokosmel.Brug hænderne til at samle blandingen til en stor klump.
- Fordel din crumble over bærrene.Bag den i 30 minutter ved 180° varmluft.
- Server din bærcrumble lun og med vaniljefraiche til.
Noter
- Kan også serveres med vaniljeis og flødeskum
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Susanne Hansen
Kan man lave kagen uden chokolde
Jeanette fra Grøntmad.dk
Hej Susanne
Ja det kan du sagtens 🙂
Kh Jeanette