
Rabarbercrumble er totalt undervurderet! Det er virkelig en lækker dessert / kaffekage / eftermiddagssnack. Den skal spises lun og helst med is og fløde til. Det er hurtigt at lave en rabarbercrumble, da den ikke kræver ret meget arbejde. Den har syrligheden fra rabarberne, det sprøde og knasende crumble og både koldt og sødt fra isen. Mums!
Prøv også en bærcrumble med forskellige frosne bær – den er virkelig god og hurtig at lave.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Rabarbercrumble
Ingredienser
- 500 gram rabarber
- 2 spsk rørsukker
- 120 gram blødt smør
- 60 gram mel
- 90 gram havregryn
- 60 gram sukker
- 1 tsk vaniljesukker
- 60 gram hakkede mandler
- Fløde og vaniljeis til servering
Sådan gør du
- Rens og snit rabarberen i små stykker.Placer i et fad og drys med rørsukker.Lad det stå i 20-60 minutter.
- Bland blødt smør med mel, havregryn, sukker, vaniljesukker og hakkede mandler.Brug hænderne til at samle blandingen til en stor klump.
- Fordel din crumble over rabarberen og bag den i 25 minutter ved 180° varmluft.
- Rabarber crumble serveres lun med flødeskum og vaniljeis.
Skriv et svar