MUMS! Banangranola med chokoladestykker er en granola, der er sødet af bananer og bagt i ovnen til det er sprødt. Herefter blander man den med chokoladestykker af forskellig slags. Banangranola får hurtigt ben at gå på, når jeg laver den.
Laver du selv din granola? Det er super nemt! Jeg har flere forskellige opskrifter på hjemmelavet granola, du kan her finde dem alle. Der er blandt andet en med kakao, en med kokos og en juleversion med brunkagekrydderi.
Vi spiser typisk granola ovenpå vores havregryn om morgenen.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Banangranola med chokoladestykker
Ingredienser
- 1 spsk kokosolie
- 2 spsk honning
- 2 bananer
- 4 dl grovvalsede havregryn
- 2 dl solsikkekerner
- 1 dl hørfrø
- ½ dl sesamfrø
- ¼ dl chiafrø
- 1 dl mandler
- 1 tsk vaniljesukker
- 50 gram hvid chokolade
- 50 gram mælke chokolade
Sådan gør du
- Bland havregryn, solsikkekerner, hørfrø, sesamfrø, chiafrø, grofthakkede mandler og vaniljesukker.
- Kokosolie og honning smeltes sammen på en pande ved middel varme.
- Mos bananerne og tilsæt dem på panden. Mix det godt sammen.
- Tilsæt også kerneblandingen.Rør rundt så væsken fordeles over alle gryn, kerner og mandler.
- Fordel blandingen i et tyndt lag på en bageplade med bagepapir.
- Bag din granola i midten af ovnen ved 160 grader over / under varme i 35-40 minutter.Vend rundt i det et par gange undervejs.
- Hak chokoladen – tilsæt den først når granolaen er afkølet.
- Opbevares i en lufttæt beholder.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar