
Pastasalat med butternut squash – eller moskusgræskar, som det hedder på dansk. Vidste du godt, at butternut squash intet har med squash at gøre, men at det rent faktisk er et græskar? Hvis du har arbejdet med den før, kommer det nok ikke bagpå dig…
Men… Hvis dette græskar stadig er ukendt land for dig, så har du her årsagen til at komme i gang, for denne pastasalat med butternut squash er virkelig lækker. Græskarstykkerne er godt krydrede og komplimenterer pastaen vildt godt.
Af andre lidt anderledes salater kan du også prøve denne broccolisalat med peanutbutterdressing eller min spidskålssalat.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Pastasalat med butternut squash
Ingredients
Bagt butternut squash
- 1 butternut squash
- 3 spsk olivenolie
- 1 spsk paprika
- 1 tsk citronpeber
- 1 tsk fint salt
Pasta med dressing
- 200 gram pastaskruer råvægt
- 1 dl creme fraiche
- 1-2 tsk ketchup
- ½ tsk paprika
- ½ tsk hvidløgskrydderi
- 1 tsk citronsaft
Salat
- 50 gram frisk spinat
- 1 grønt og syrligt æble
- ½ grøn peberfrugt
- ¼ agurk
Instructions
Bagt butternut squash
- Skær skrællen af og fjern kerner fra midten.Skær i mindre stykker.
- Bland olie og krydderier i en frysepose, tilsæt græskarstykkerne og vend det hele godt rundt.
- Bages i ovnen ved 200° varmluft i ca 25 minutter.
Pasta med dressing
- Kog pastaen i letsaltet vand.Når de er færdige, skylles de i koldt vand.
- Bland alle ingredienserne til dressingen, og bland det med de afkølede pastaskruer.
Salat
- Skyl spinaten og placer den nederst på et fad.
- Anret pastaen ovenpå spinaten.
- Snit æble, peberfrugt og agurk.Placer også det på fadet.
- Top salaten med dine bagte butternut squash stykker.
Den blev prøvet til aften og er godkendt af hele familien. Virkelig lækker og dejlig let.