
Pastasalat med butternut squash – eller moskusgræskar, som det hedder på dansk. Vidste du godt, at butternut squash intet har med squash at gøre, men at det rent faktisk er et græskar? Hvis du har arbejdet med den før, kommer det nok ikke bagpå dig…
Men… Hvis dette græskar stadig er ukendt land for dig, så har du her årsagen til at komme i gang, for denne pastasalat med butternut squash er virkelig lækker. Græskarstykkerne er godt krydrede og komplimenterer pastaen vildt godt.
Af andre lidt anderledes salater kan du også prøve denne broccolisalat med peanutbutterdressing eller min spidskålssalat.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Pastasalat med butternut squash
Ingredienser
Bagt butternut squash
- 1 butternut squash
- 3 spsk olivenolie
- 1 spsk paprika
- 1 tsk citronpeber
- 1 tsk fint salt
Pasta med dressing
- 200 gram pastaskruer råvægt
- 1 dl creme fraiche
- 1-2 tsk ketchup
- ½ tsk paprika
- ½ tsk hvidløgskrydderi
- 1 tsk citronsaft
Salat
- 50 gram frisk spinat
- 1 grønt og syrligt æble
- ½ grøn peberfrugt
- ¼ agurk
Sådan gør du
Bagt butternut squash
- Skær skrællen af og fjern kerner fra midten.Skær i mindre stykker.
- Bland olie og krydderier i en frysepose, tilsæt græskarstykkerne og vend det hele godt rundt.
- Bages i ovnen ved 200° varmluft i ca 25 minutter.
Pasta med dressing
- Kog pastaen i letsaltet vand.Når de er færdige, skylles de i koldt vand.
- Bland alle ingredienserne til dressingen, og bland det med de afkølede pastaskruer.
Salat
- Skyl spinaten og placer den nederst på et fad.
- Anret pastaen ovenpå spinaten.
- Snit æble, peberfrugt og agurk.Placer også det på fadet.
- Top salaten med dine bagte butternut squash stykker.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Den blev prøvet til aften og er godkendt af hele familien. Virkelig lækker og dejlig let.