Brownie cookies er en lækker blanding af en brownie og en cookie. Den er blød og chokoladefyldig indeni, og med den sprøde kant yderst.
Med denne opskrift på brownie cookies, skal du sætte god tid af til at køle dejen ned – ellers er den for fedtet at arbejde med. Jeg lader gerne dejen stå i køleskabet natten over. Men jeg kan garantere at den er ventetiden værd.
Jeg har flere opskrifter til ægte chokolade-grise. Det må man vidst godt sige, når man selv er én af dem! Du kan også give dig i kast med en snickerstærte eller karamelbrownie.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Brownie cookies
Ingredienser
- 150 gram hvedemel
- 60 gram bagekakao (usødet)
- 1 spsk vaniljesukker
- 1 tsk bagepulver
- 1 knivspids salt
- 150 gram hvid chokolade
- 100 gram blødt smør
- 200 gram sukker
- 2 æg
Sådan gør du
- Hvedemel, kakao, vaniljesukker, bagepulver og salt blandes sammen.
- Hak chokoladen groft og tilsæt også den.
- Pisk blødt smør og sukker.Tilsæt æg og pisk igen til du har en luftig masse.
- Hæld melblandingen sammen med sukkerblandingen og rør det hele godt sammen med en ske.
- Sæt dejen på køl i minimum 2 timer (og gerne natten over).
- Form 18 kugler af dejen.Jeg vejer dem af med 40 gram i hver.
- Bag kagerne ved 175° over/under varme i 10-12 minutter.OBS: Hellere bage dem lidt for lidt end for meget. Når de er smeltet flade er de tæt på at være færdige. De får først den sprøde ydre, når de er kølet af.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar