Chokolader med brændte mandler i ganache… Lækkert! En dejlig mild chokoladesmag, med lidt knas i fyldet. Chokoladerne bliver ret søde, idet de fyldes med brændte mandler. Hvis du ikke er til den meget søde smag, kan du blot bruge almindelige mandler.
Se her hvordan du selv kan lave dine brændte mandler. Jeg smagsgiver med vaniljesukker, når mandlerne skal bruges til fyld i chokolader. Du kan også give dig kast med en af mine favoritter, nemlig chokolader med flydende saltkaramel.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Chokolader med brændte mandler i ganache
Ingredienser
Chokolade, skaller
- mælkechokolade
- kokosolie
Ganache med brændte mandler
- 100 gram mælkechokolade
- ½ dl fløde
- 60 gram brændte mandler
Sådan gør du
- Smelt chokoladen og fortynd det med kokosolie – så er det nemme at arbejde med.
- Hæld chokoladen i din chokoladeform og hæld det overskydende chokolade ud, så det kun er skallen der støbes. Sæt formen i køleskabet.
- Hak chokoladen til fyldet og hæld det i en skål.Opvarm fløden til lige under kogepunktet, og hæld det over chokoladen.Rør rundt i det til al chokoladen er opløst i fløden – nu har du en ganache der bliver tykkere efterhånden som den afkøles.
- Hak de brændte mandler og rør dem sammen med ganachen.
- Put fyldet i dine chokoladeskaller.
- Luk de fyldte skaller med et lag chokolade.
- Stil dem køligt til chokoladen er størknet og du kan vende stykkerne ud af formen.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar