
Chokolader med brændte mandler i ganache… Lækkert! En dejlig mild chokoladesmag, med lidt knas i fyldet. Chokoladerne bliver ret søde, idet de fyldes med brændte mandler. Hvis du ikke er til den meget søde smag, kan du blot bruge almindelige mandler.
Se her hvordan du selv kan lave dine brændte mandler. Jeg smagsgiver med vaniljesukker, når mandlerne skal bruges til fyld i chokolader. Du kan også give dig kast med en af mine favoritter, nemlig chokolader med flydende saltkaramel.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Chokolader med brændte mandler i ganache
Ingredienser
Chokolade, skaller
- mælkechokolade
- kokosolie
Ganache med brændte mandler
- 100 gram mælkechokolade
- ½ dl fløde
- 60 gram brændte mandler
Sådan gør du
- Smelt chokoladen og fortynd det med kokosolie – så er det nemme at arbejde med.
- Hæld chokoladen i din chokoladeform og hæld det overskydende chokolade ud, så det kun er skallen der støbes. Sæt formen i køleskabet.
- Hak chokoladen til fyldet og hæld det i en skål.Opvarm fløden til lige under kogepunktet, og hæld det over chokoladen.Rør rundt i det til al chokoladen er opløst i fløden – nu har du en ganache der bliver tykkere efterhånden som den afkøles.
- Hak de brændte mandler og rør dem sammen med ganachen.
- Put fyldet i dine chokoladeskaller.
- Luk de fyldte skaller med et lag chokolade.
- Stil dem køligt til chokoladen er størknet og du kan vende stykkerne ud af formen.
Skriv et svar