
Cornflakestoppe er en simpel julegodte fra min barndom i 90’erne. Eller, måske bare en godte, for jeg kan huske at jeg også har lavet dem med veninderne efter skoletid. Jule eller ej.
I nyere opskrifter på cornflakestoppe bruges der ofte rigtig chokolade. Det får du ikke her. Mine laves på samme måde som vi gjorde dengang, nemlig med palmin og kakao. Så smager de som de skal 😉
En anden – og ligeså nem – opskrift på lækkerier fra 90’erne, er de her Rice Krispies konfekt. Her smelter man også bare alt sammen i en gryde og placerer det på bagepapir bagefter. Sååå godt!
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Cornflakestoppe
Ingredienser
- 200 gram palmin
- 200 gram flormelis
- 125 gram kakao
- 150 gram cornflakes
Sådan gør du
- Smelt palmin, flormelis og kakao i en gyde.Rør undervejs.
- Når det er smeltet sammen tilsætter du cornflakes og rører forsigtigt rundt til de er helt dækket af chokolade.
- Sæt dine cornflakestoppe på bagepapir med to spiseskeer.Du skal bruge to bageplader med bagepapir, for at få plads til hele portionen.
- Sæt dem et køligt sted til de er størknet og opbevar dem efterfølgende køligt i en lukket beholder.
Skriv et svar