
Gulerodspandekager er en simpel måde at få smuglet lidt ekstra grøntsager ind i aftensmaden. Pandekagerne egner sig rigtig godt som wraps med fyld.
Jeg har flere forskellige bud på både pandekager og vafler med grøntsager i dejen. Mine pandekager med spinat er også altid et hit! Du kan finde flere forslag her.
Har du prøvet mine gulerodspandekager? Så smid gerne et billede på instagram og tag mig – så deler jeg din inspiration videre i min story.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Gulerodspandekager
Ingredients
- 200 gram gulerod
- 4 æg
- 4 dl mælk
- 1 dl vand
- 50 gram havregryn
- 50 gram grahamsmel
- 150 gram hvedemel
- 1,5 tsk salt
- olie eller margarine til stegning
Instructions
- Afmål alle ingredienserne og blend dem.
- Lad dejen trække i 20 minutter.
- Pensl panden med lidt olie eller margarine imellem hver pandekage.
- Hvis dejen når at tykne for meget inden du er færdig med at stege pandekagerne, kan du fortynde den med lidt mere vand.
Serveringsforslag til gulerodspandekager
Jeg er vild med kyllingekebab i mine gulerodspandekager. Jeg starter med at fordele lidt stærk chilisauce på pandekagen, og tilsætter herefter kyllingekebab og grøntsager som salat, spidskål, peberfrugt, agurk og tomat. Det er meget simpelt og smager vildt godt!

Skriv et svar