
Mmh, de her Rice Krispies konfekt kan man hurtigt blive forfalden til. De smager fantastisk og så er de ultra nemme at lave. Det er sådan en opskrift, som du sagtens kan have børnene til at hjælpe med at lave.
Opskriften har jeg fra min søster, der lavede konfekten første gang for mange år siden. Jeg er helt pjattet med dem, og derfor er det noget af det juleslik, jeg har taget med mig videre. Jeg bruger typisk Yankiebar til mine Rice Krispies konfekt, men de kan også laves med Mars eller en lignende chokoladebar med karamel.
Af andre nemme og børnevenlige jule-godter, kan du også kaste dig over cornflakestoppe, p-tærter eller de små fine småkager, der hedder Julemandens knapper.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Rice Krispies konfekt
Ingredients
- 150 gram yankie barer eller lignende
- 60 gram smør
- 3½ dl rice krispies
Instructions
- Smelt smør og chokoladebarer i en gryde ved lav-middel varme.Når det hele er smeltet sammen, tages gryden af blusset.
- Tilsæt rice crispies og rør godt rundt i massen.
- Med to teskeer sætter du små toppe på et stykke bagepapir.
- Lad dem sætte sig til de er faste nok til at kan flyttes til en plasticbøtte.Opbevares køligt.
Skriv et svar