Uhm! Det her en mega lækker måde at tilberede kylling på. Kødet forbliver saftigt, og får en dejlig sprød og smagsfuld skorpe.
Man kan lave det skorpen med mange forskellige slags ting – almindelig cornflakes, chips og lignende. Min favorit er med all bran, det giver bare en rigtig lækker smag, der går godt til kyllingen.
På billedet herunder, er kyllingen serveret sammen med æblesalat og ris med spinat.
Crispy chicken
Ingredienser
- 2 store kyllingbrystfileter
- 100 gram all bran cornflakes
- 50 gram revet parmesan
- ½ tsk salt
- ¼ tsk peber
- 1 æg
Sådan gør du
- Rens fileterne og skær dem i mindre stykker.
- På en tallerken blandes cornflakes og parmesan med salt og peber.
- Slå ægget ud i en anden tallerken og pisk det med en gaffel.
- Vend først kyllingstykkerne i æg og derefter i cornflakes blandingen.
- Placer kyllingstykkerne i et ovnfast fad.
- Bag i ovnen ved 200° i ca 20 minutter.
Skriv et svar