Har du rester af kedelige kartofler? Så kan du nu forvandle dem til LÆKRE knuste kartofler!
Jeg er har sagt det før, og jeg siger det nu igen: Jeg er bare slet ikke til almindelige kogte kartofler. Jeg spiser dem juleaften, og hvis jeg får dem serveret. Men det er ikke noget jeg selv laver. Eller, i hvert fald ikke før nu – for nu har jeg nemlig en grund til at lave kogte kartofler! De kogte kartofler kan nemlig trylles om til knuste kartofler, og den er jeg med på!
Kartoflerne pensles med hjemmelavet hvidløgsolie, hvorefter de bages i ovnen.
Prøv også de knuste kartofler med chili, eller de her kartoffelfritter med citronpeber.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Knuste kartofler
Ingredienser
- 8 kartofler
- 20 gram smør
- 1 spsk olie
- 2 fed hvidløg
- Lidt hakket persille
Sådan gør du
- Kartoflerne skal være skrællede og kogte.Hvis ikke du har nogle rester i køleskabet, må du i gang med at koge 🙂
- Halver kartoflerne, læg dem med vippesiden opad, og giv dem et tryk med en gaffel. Kartoflen skal stadig holde sammen.
- Smelt smør og bland det med olie, et presset hvidløg og finthakket persille. Pensl kartoflerne med blandingen.
- Bag i oven i 20 minutter ved 210° varmluft.
Skriv et svar