
Var det noget med en sund dadel chokocreme? Den smager virkelig godt, og du får den samme nydelse i smagen, som med “rigtig” chokoladecreme. Denne her er bare lavet på en base af dadler i stedet for.
Chokocremen kan bruges til mange forskellige ting
- topping på havregrød
- som smørepålæg på brød (a la Nutella)
- chokolag ovenpå en kage
- midte i en marzipan kugle
Prøv også at give dig i kast med dadelkugler – det er også rigtig lækkert.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Dadel chokocreme
Ingredienser
- 100 gram dadler uden sten
- 150 gram vand
- 1 spsk kokosolie
- 1 knivspids salt
- 2 spsk kakaopulver rå og usødet
Sådan gør du
- Smelt kokosolien.Jeg giver det 20 sekunder i mikroovn og så er det klar.
- Bland med de øvrige ingredienser og blend det hele.Jeg har haft succes med at bruge både almindelig blender, foodprocessor og stavblender.
- Chokocremen er klar til brug med det samme.Opbevares på køl.
Skriv et svar