
Spidskål er altid nemt at få som tilbehør til aftensmaden. Det er meget neutralt i smagen, så man kan gøre mange ting med den. Her er det rød spidskål stegt på panden med et rødløg.
Simpelt og lækkert tilbehør er altid en vinder hos mig 😀
Af andet nemt og hurtigt tilbehør, kan også nævnes smørstegt broccoli, stegte gulerødder og kokosbønner.


Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Rød spidskål
Ingredients
- 250 gram rød spidskål
- 1 rødløg
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk soya
- cayennepeber eller anden chili
Instructions
- Snit hvidløget fint og opvarm det på panden i lidt olie.Brug svag varme så det ikke bliver brunet.
- Snit rødløget i tynde strimler.Steg også det på panden indtil løgene er bløde.
- Snit spidskål i tynde strimler.Tilsæt det til panden.Skru op på medium varme.
- Når kålen har den ønskede konsistens, tilsætter du soya og en smule cayennepeber.Rør godt rundt i det hele.
- Server herefter.
Skønt med en ny måde at anvende rødt spidskål på – og det smagte himmelsk
Tak for din søde besked ☺️