
Min grøntsagssuppe er en bagt suppe. Det vil sige at man starter med at bage grøntsagerne, inden man blender dem og tryller dem om til en suppe. Jeg synes der er mere smag i suppen, når den laves på bagte grøntsager fremfor kogte. Prøv også min bagte tomatsuppe.
Du kan servere din grøntsagssuppe med hjemmelavede croutoner. Det er en anden smagsoplevelse end de købte, og det er meget simpelt, nemt og billigt at lave selv!
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Grøntsagssuppe
Ingredients
Grøntsager
- 200 gram gulerødder
- 200 gram sød kartoffel
- 300 gram blomkål
- 200 gram squash
- 300 gram tomater
- 1 rødløg
- 3 fed hvidløg
Krydderier
- 2 spsk rapsolie
- 1 spsk citronsaft
- 1 spsk paprika
- ½ tsk spidskommen
- 1 tsk stødt timian
- 1 tsk salt
Det sidste til suppen (efter bagning)
- 7 dl vand
- 1 stk grøntsagsbouillon (terning)
- ¼ tsk sort peber
Instructions
- Skær alle grøntsagerne i mindre stykker og placer dem på en bageplade med bagepapir.
- Rør olien sammen med krydderierneFordel det over grøntsagerne.
- Bag grøntsagerne i midten af ovnen ved 200° over/under varme i 30 minutter.
- Blend grøntsagerne sammen med noget af vandet.
- Bring det resterende vand i kog og opløs bouillonterningen heri.Tilsæt de blendede grøntsager.
- Rør rundt og smag til med peber.
- Server med stegt bacon og hjemmelavede croutoner.
Skriv et svar