Gulerodssalat er en virkelig dejlig og nem salat med de fineste efterårsfarver.
Kulden banker på døren, regnen er igen tilbage som en tro følgesvend i hverdagen, og dagene bliver igen mørke. Bladene visner og efterlade de varme brændte farver rundt i landsskabet. Vores mad herhjemme ændrer sig fra friske sommersalater med melon og jordbær, til lidt tungere salater med grøntsager i mange afskygninger. Det er også lækkert! Børnene hopper rundt og glæder sig til Halloween, og derefter til julen. Vi ser frem til nogle måneder, hvor “hygge” foregår indenfor. Vi har pakket terrassen, badebassinnet og fodboldene væk for en stund, og byder velkommen til en tid med perler, hjemmebag og stearinlys. Efteråret har bestemt også sin egen charme!
Hvis du mangler lidt inspiration til flere efterårssalater, kan du også tage et kig på min rødbedesalat og spidskålssalat. De er ligesom denne gulerodssalat nemme at bikse sammen.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram for daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Gulerodssalat
Ingredienser
Stegte gulerødder
- 10 gulerødder
- ½ tsk teriyaki
- ½ tsk honning
- 1 tsk smør
Salat
- 50 gram blandet salatblade
- 1 tsk limesaft
- 50 gram feta
- 40 gram paprikamandler eller saltmandler
Sådan gør du
- Skræl gulerødderne og halver dem på langs.
- På en pande smeltes teriyaki, honning og smør.Når det er smeltet tilsættes gulerødderne. Vend dem rundt i marinaden på panden.Gulerødderne skal steges ved høj varme i 10 minutter.
- Anret salaten på et fad og dryp limesaft henover.
- Fordel de stegte gulerødder ovenpå salat.
- Top salaten med feta og mandler.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar