
MUUUMS! Har du smagt squashkage? Det er en af mine favorit skærekager. Jeg synes virkelig det er en god kage, og det er en af de få kager, hvor jeg “bliver nødt til” at tage et stykke mere.
Jeg er heldig at flere i min omgangskreds selv dyrker squash. De får ofte så mange at de på ingen måde kan nå at bruge dem. Og der kan jeg jo så komme dem til undsætning 😀
Hvis jeg i løbet af sæsonen får scoret mig et par gigant-squash, så er der både til squashkage, squashboller og et par varme retter som eksempelvis grøn carbonara og grøntsagsgratin.

Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram for daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Squashkage med cream cheese frosting
Ingredienser
Squashkage
- 3 æg
- 300 gram sukker
- 1 spsk rapsolie
- 200 gram mel
- 3 tsk bagepulver
- 1 tsk vaniljesukker
- 1 tsk kanel
- 300 gram squash
Cream cheese frosting
- 150 gram natural flødeost
- 75 gram blødt smør
- 120 gram flormelis
- 2 tsk vaniljesukker
- 1 tsk citronsaft
Sådan gør du
Squashkage
- Pisk æg og sukker hvidt og luftigt.Tilsæt olie og rør det rundt.
- Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og kanel sammen.Si blandingen i æggemassen og vend det rundt til dejen er ensartet.
- Riv squashen og vend den i dejen.
- Fordel dejen i en form på ca 20×30 cm.
- Kagen bages i midten af ovnen ved 175° over/under varme i 30 minutter.
- Lad kagen afkøle helt inden du putter cream cheese frosting på.
Cream cheese frosting
- Pisk blødt smør og natural flødeost sammen.Tilsæt citron og pisk igen,
- Tilsæt flormelis og vaniljesukker. Pisk til det hele er godt blandet.
- Fordel din cream cheese frosting over den afkølede kage.
- Opbevar kagen på køl.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. |
Skriv et svar