
Gulerodssalat er en virkelig dejlig og nem salat med de fineste efterårsfarver.
Kulden banker på døren, regnen er igen tilbage som en tro følgesvend i hverdagen, og dagene bliver igen mørke. Bladene visner og efterlade de varme brændte farver rundt i landsskabet. Vores mad herhjemme ændrer sig fra friske sommersalater med melon og jordbær, til lidt tungere salater med grøntsager i mange afskygninger. Det er også lækkert! Børnene hopper rundt og glæder sig til Halloween, og derefter til julen. Vi ser frem til nogle måneder, hvor “hygge” foregår indenfor. Vi har pakket terrassen, badebassinnet og fodboldene væk for en stund, og byder velkommen til en tid med perler, hjemmebag og stearinlys. Efteråret har bestemt også sin egen charme!
Hvis du mangler lidt inspiration til flere efterårssalater, kan du også tage et kig på min rødbedesalat og spidskålssalat. De er ligesom denne gulerodssalat nemme at bikse sammen.

Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram for daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Gulerodssalat
Ingredients
Stegte gulerødder
- 10 gulerødder
- ½ tsk teriyaki
- ½ tsk honning
- 1 tsk smør
Salat
- 50 gram blandet salatblade
- 1 tsk limesaft
- 50 gram feta
- 40 gram paprikamandler eller saltmandler
Instructions
- Skræl gulerødderne og halver dem på langs.
- På en pande smeltes teriyaki, honning og smør.Når det er smeltet tilsættes gulerødderne. Vend dem rundt i marinaden på panden.Gulerødderne skal steges ved høj varme i 10 minutter.
- Anret salaten på et fad og dryp limesaft henover.
- Fordel de stegte gulerødder ovenpå salat.
- Top salaten med feta og mandler.
Skriv et svar