Uhm! En rigtig lækker efterårssalat.
Denne salat har mange forskellige smagsnuancer, der gør, at den er rigtig spændende at sætte tænderne i. Den indeholder både sødt, salt og surt. Salaten ser også appetitlig ud og den har flere forskellige grønne nuancer der fanger blikket. Ja vi spiser jo først og fremmest med øjnene, så det gør vel ikke noget at den er lidt flot også? 😛
Spidskålssalat
Ingredienser
Salat
- 1/2 spidskål
- 1/2 pakke feldsalat
- 2 æbler
- 2 håndfulde tranebær
- feta
- 1/2 lime (saften herfra)
Soyaristet knas
- 3 spsk solsikkekerner
- 1 spsk sesam
- 1 spsk soya
Dressing
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk honning
Sådan gør du
Soyaristet knas
- Bland solsikkekerner, sesamfrø og soya på en pande. Rist det ved svag til mellem varme i ca 10 minutter. Pas på at det ikke brænder på.Lad knasen afkøle inden det bruges på salaten.
Dressing
- Bland olie og honning. Hvis du bruger en fast honning, skal du lade det stå i 10 minutter til honningen er blødt op i olien (det betyder ikke noget at det ikke er helt opløst).
Salat
- Snit spidskål i tynde strimler.Skyl feldsalaten.Bland spidskål og feldsalat med dressingen. Vend det godt rundt så dressingen fordeles.
- Snit æblerne i mindre tern. Bland halvdelen med salaten, og gem resten til toppen.
- Fordel salaten i en skål.Pres saften fra en halv lime over salaten.
- Top salaten med de resterende æbler, tranebær, de soyaristede kerner og feta.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar