
Gulerodsvafler er perfekte til aftensmaden.
Jeg elsker at få vafler eller pandekager til aftensmad, og det gør bestemt ikke noget, når der kan gemmes ekstra grøntsager i dem, som det er tilfældet med de her gulerodsvafler.
Det er en meget simpel aftensmad, og vaflerne kan toppes med al verdens grøntsager. Til hverdag får vi ofte en helt simpel kombination, bestående af de grøntsager vi altid har i køleskabet. I dag blev vaflerne serveret med taco-krydret oksekød, spinat, peberfrugter, rødløg, agurk, tomat, ananas, jalapenos og en kebabdressing.
Prøv også mine spinatvafler med fuldkornsmel.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Gulerodsvafler
Ingredienser
- 150 gram gulerod svarende til 2 store
- 150 gram hytteost
- 100 gram mælk
- 3 æg
- 80 gram havregryn
- 100 gram hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk salt
Sådan gør du
- Alle ingredienserne blendes.
- Pensl dit vaffeljern med olie og bag vaflerne ved medium-høj varme.
Skriv et svar