
Græsk farsbrød er et smagsfuldt farsbrød til en aften, hvor det bare skal være nemt! Sådan et farsbrød ser i sig selv ikke ud af ret meget, men det her smager virkelig godt.
Du kan servere græsk farsbrød med ovnbagte kartofler og en salat, så har du et simpelt og godt måltid. Du kan eksempelvis lave kartoffelfritter med citronpeber og græsk tomatsalat til.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Græsk farsbrød
Ingredienser
- 400 gram hakket fars
- 2 store håndfulde frisk spinat
- 1 rød peberfrugt
- 1 rødløg
- 4 skiver jalapeno
- 100 gram feta
- 1 tsk hvidløgspulver eller 1 fed hvidløg
- 1 spsk barbecue krydderi
- 1 spsk basilikum
- 1 tsk peber
- 1 tsk salt
- 2 æg
- 2-3 dl mel
Sådan gør du
- Spinat, peberfrugt, løg og jalapenos hakkes fint og blandes i en skål med kødet.
- Feta skæres i små tern og tilsættes.
- Tilsæt krydderier, æg og mel og bland det hele godt. Ælt med hånden for at sikre en ensartethed.
- Smør et ovnfast fad, og hæld kødet herover i. Lad kødet hvile i en halv time i køleskabet.
- Bages ved 210° varmluft i 30 minutter.
Skriv et svar