
Et smagsfuldt farsbrød til en aften hvor det bare skal være let!
Jeg elsker at lave mad, men jeg har også perioder, hvor det er en tjans der skal “overståes”, fordi jeg egentlig er for træt til at bruge tid i køkkenet. Til de perioder, er det godt at kunne mikse et godt farsbrød sammen, for det er en af de letteste måder at tilberede kød på 😀
Græsk farsbrød
Ingredienser
- 400 gram hakket fars
- 2 store håndfulde frisk spinat
- 1 rød peberfrugt
- 1 rødløg
- 4 skiver jalapeno
- 100 gram feta
- 1 tsk hvidløgspulver eller 1 fed hvidløg
- 1 spsk barbecue krydderi
- 1 spsk basilikum
- 1 tsk peber
- 1 tsk salt
- 2 æg
- 2-3 dl mel
Sådan gør du
- Spinat, peberfrugt, løg og jalapenos hakkes fint og blandes i en skål med kødet.
- Feta skæres i små tern og tilsættes.
- Tilsæt krydderier, æg og mel og bland det hele godt. Ælt med hånden for at sikre en ensartethed.
- Smør et ovnfast fad, og hæld kødet herover i. Lad kødet hvile i en halv time i køleskabet.
- Bages ved 210° varmluft i 30 minutter.
Skriv et svar