
Kakao- og banan greenie er den sikre vej til at få masser af grøntsager indenbors! Den virker på mine børn hver gang. De elsker greenies, og vil også gerne hjælpe med at lave dem. Vi kalder den bare “kakao” i daglig tale herhjemme, og det er den slags kakao, som børnene får lov til at få både 2, 3 og 4 glas af 😉
Denne kakao- og banan greenie smager virkelig godt. Den smager aller bedst hvis du får fat i en god bagekakao. Jeg bruger altid den der hedder Hollandsk kakao, det er den bedste jeg har smagt både i greenie, kager osv.
Gør dig selv en tjeneste at afprøve denne, den smager IKKE af grøntsager og er som sagt godkendt mange gange af mine små på 2 og 4 år.
Prøv også mine andre greenies, du kan finde dem her.

Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Kakao- og banan greenie
Ingredienser
- 75 gram frossen blomkål jeg bruger blomkålsris
- 50 gram frossen broccoli
- 25 gram frossen grønkål
- ½ frossen banan
- 4 stenfri dadler
- 2 spsk usødet bagekakao Hollandsk kakao er det bedste!
- 4 dl mælk eller vand
Sådan gør du
- Afmål alle ingredienserne i en blender, og blend til du har en fin konsistens.Drik med det samme.
Endelig en opskrift, der kan kamuflere bismagen i min kakaoproteinpulver 😀
Jeg brugte 10 dråber Perfect Sød, da jeg ikke havde flere dadler.
Efter testsmagning tilsatte jeg 10 mandler og en lille håndfuld frossen avocado, for at få det sunde fedt med, det gjorde ikke den store forskel i smagen.
Næste gang vil jeg eksperimentere med mere af det grønne og mindre blomkål, fordi den skar lidt igennem efter min smag.
Tak for din besked, Bettina! Dejligt du kan bruge opskriften, og godt med lidt inspiration til hvad man ellers kan putte i.
Kh Jeanette