Dolmio Al Forno er en nem og hurtig vej til lækker aftensmad.
Jeg laver langt de fleste dage maden fra bunden, men jeg har også dage (ligesom alle andre), hvor energien har forladt kroppen. Men med små børn i huset, skal der mad på bordet. Så er det ligegyldigt hvor træt, syg eller udkørt af søvnmangel en mor må være. Til de dage gælder det om at have nogle ultra nemme go-to retter i ærmet.
Dolmio Al Forno er en færdiglavet sauce, der blot kan hældes over en gang pasta og kylling, varmes i ovnen og så er der mad. Jeg vil dog gerne have lidt mere fyld i end bare det, så i min version af retten er der også kommet lidt grøntsager i. Jeg lover dig, at grøntsagerne kan gøres klar på under 5 minutter! Derfor kræver det ikke det store at pifte denne version op, og fylde den med lidt god energi til kroppen.
Jeg har her samlet en liste med gode hverdagsretter, der er hurtige at lave, fyldt med grøntsager og som børnene også spiser med glæde 🙂
- Grøn carbonara
- One pot ris med pikantost og grøntsager
- Teriyaki nudler
- Pasta med grønkål og karry
- Grøn “yoghurt” bowl
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Dolmio Al Forno med kylling
Ingredienser
- 250 gram fuldkornspasta
- 100 gram spidskål
- 250 gram squash svarende til 1 lille
- 150 gram bacon
- 300 gram kyllingefilet
- 1 glas Dolmio Al Forno
- 1 dl vand
- mozzarella
Sådan gør du
- Kog pastaen i letsaltet vand. Fordel herefter pastaen i et ovnfast fad.
- Snit spidskål og riv squash.Fordel grøntsagerne ovenpå pastaen.
- Steg bacon.Skær kyllingen i tern og steg den på den samme pande.Fordel både bacon og kylling ovenpå grøntsagerne.
- Tøm glasset med Dolmio Al Forno ud over retten. Skyl glasset i ca 1 dl vand og fordel også det over retten.
- Top med mozzarella.
- Bag pastaretten ved 200° over/under varme i 20 minutter.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Jette
Kan man komme alle grønsager i denne ret uden det vil blive for flydende?
Og kan man evt toppe med almindelig Reven ost?
Vh Jette
Jeanette fra Grøntmad.dk
Hej Jette
Ja du kan bruge lige de grøntsager og den ost du gerne vil. God fornøjelse!
Vh Jeanette