Koldhævede morgenboller er meget nemme at lave og virkelig gode. De består af få ingredienser, der røres sammen med en ske om aftenen, herefter skal dejen 12 timer på køl, og så skal de blot hakkes ud og bages. Det er så gode.
Jeg bager mine koldhævede morgenboller på et bagestål, den høje varme er med til at skabe luftige boller.
Jeg har flere gode opskrifter på koldhævede boller, prøv også mine manitoba-rugboller.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Reklame |
Vil du gerne bage brød med en fantastisk afbagning, spørd skorpe og luftig krumme? Så skal du prøve at bage dit brød på et bagestål (reklamelink). |
Koldhævede morgenboller
Ingredienser
- 15 gram gær
- 600 gram vand
- 700 gram manitobamel
- 1 spsk salt
Sådan gør du
Dejen
- Opløs gær i vand.
- Tilsæt mel og salt.
- Rør dejen sammen med en ske.
- Sæt film over skålen og sæt den på køl i minimum 12 timer.
Bagning
- Opvarm dit bagestål* til det varmeste din ovn kan.Lad den opvarme i 20-30 minutter.Indstil herefter ovnen på 250° varmluft.
- Drys hvedemel på bordet og hæld dejen ud herpå.
- Skær dejen i stykker med din dejspartel, og placer bollerne på et stykke bagepapir.
- Før bagepapiret ind på det varme bagestål.Bag bollerne i 10-12 minutter.
Noter
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar