
Kyllingepande er en dejlig nem hverdagsret. Den er ret mild i smagen, og er derfor meget børnevenlig.
Kyllingepande kan serveres med både ris, pasta og kartoffelmos. Af sundere alternativer kan du bruge blomkålsris, og servere stegte grøntsager ved siden af. Jeg serverer gerne en stegt grøntsagsblanding af broccoli, grønne bønner og spidskål til.
Af andre lignende retter med kylling, kan jeg også anbefale kylling i mexi-sauce eller pikantkylling der laves i et fad.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Kyllingepande
Ingredienser
- 1 spsk olie
- 500 gram kyllingefilet
- 2 spsk paprika
- 1 rødløg
- 2 fed hvidløg
- 150 gram bacontern
- 200 cocktailpølser
- 1 rød peberfrugt
- 1 dåse hakkede tomater
- 2 dl vand
- 1 hønsebouillon
- 1 tsk salt
- 1/2 tsk peber
- 2,5 dl madlavningsfløde
Sådan gør du
- Rens og skær kyllingefileten.Brun stykkerne af på panden.Drys paprika henover kødet.Tag kødet af panden.
- Snit rødløg og hvidløg fint og svits det på panden i lidt olie.
- Tilsæt bacon.Halver cocktailpølserne og tilsæt også dem.Når det hele har fået lidt farve tilsættes også kyllingen.
- Skær peberfrugten i mindre tern og tilsæt den sammen med de hakkede tomater og vand.
- Tilsæt bouillon, salt og peber.
- Når bouillonterningen er opløst, tilsættes fløden.Lad retten simre i 5 minutter og så er den klar.
Skriv et svar