Marcipankonfekt uden tilsat sukker er præcis ligeså nemt at lave, som almindelig konfekt af marcipan. Den eneste forskel er, at jeg har lavet disse på produkter uden tilsat sukker.
Smagsmæssigt er marcipankonfekt uden tilsat sukker tæt på det almindelige konfekt. Jeg synes personligt, der er lidt mindre smag i marcipanen, men ikke noget af betydning. Det kan dog imødekommes ved at tilsætte en smule mandelessens til marcipanen – prøv at smag dig frem!
Du skal være opmærksom på, at der er et naturligt indhold af sukker i mandler, og derfor kan man ikke lave marcipan sukkerfrit. Men med de produkter jeg har brugt, er der mindre sukker i og det vil derfor påvirke blodsukkeret mindre end almindeligt konfekt.
På videoen under opskriften kan du se, hvordan jeg har lavet konfektstykkerne (videoen indeholder reklame).
Du kan finde flere diabetesvenlige opskrifter her.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Marcipankonfekt uden tilsat sukker
Ingredienser
- 150 gram sukkerfri marcipan
- 50 gram sukkerfri nougat
- 60 gram sukkerfri chokolade
- 1 tsk kokosolie
- 6 stk mandler
Sådan gør du
- Form et rektanglet stykke marcipan og del den i to på det fladeste led (se evt videoen der viser hvordan jeg har gjort). Placer nougat indeni. Læg marcipanen sammen igen og skær den ud i 14 stykker.
- Smelt chokoladen og rør den op med kokosolie. Så bliver chokoladen tyndere og nemmere at arbejde med.
- Dyp dine konfektstykker i chokoladen, placer dem på et stykke bagepapir, og drys lidt hakkede mandler henover.
- Stil marcipanen køligt.
- Når chokoladen er størknet, kan du putte stykkerne i en lukket beholder.De skal opbevares køligt eller på køl.
Noter
Videoen herunder indeholder REKLAME for Easis, da den er produceret i forbindelse med et samarbejde med dem. Du kan i videoen se, hvordan jeg har lavet den sukkerfri marcipankonfekt, som du har fået opskriften på herover.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar