Halloween boller er endnu et bud i rækken, på nemme løsninger til en halloween fest. Du kan pynte dem som du ønsker. Bollerne er en helt almindelig lys fødselsdagsbolle, og de spises som de er med glasur på.
Mine halloween boller har fået edderkoppespind på sig – til stor begejstring for mine drenge og deres venner. Jeg har dyppet bollerne i brunt glasur, og tegnet spindelvævet med hvid glasur i en sprøjtepose.
Du kan finde flere sjove forslag til Halloween snacks her.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Reklame |
Vil du gerne bage brød med en fantastisk afbagning, spørd skorpe og luftig krumme? Så skal du prøve at bage dit brød på et bagestål (reklamelink). |
Halloween boller
Ingredienser
Boller
- 1½ dl lunkent vand
- 25 gram gær
- 35 gram sukker
- 80 gram margarine
- 1 æg
- 375 gram mel
- 1 tsk gurkemeje kan udelades, giver en gul farve
- ½ tsk salt
- mælk til pensling
Glasur*
- vand
- flormelis
- bage kakao
Sådan gør du
Boller
- Smelt margarinen og lad den afkøle.
- Opløs gær i lunkent vand.
- Tilsæt sukker, margarine og æg. Rør massen sammen.
- Tilsæt mel, gurkemeje og salt.
- Ælt dejen.Stil dejen til hævning et lunt sted i 30-45 minutter. Indtil dobbeltstørrelse.
- Form 16 boller og stil dem på bageplader.Lad bollerne efterhæve i 30 minutter.
- Pensl bollerne med med mælk.Bag bollerne i midten af ovnen ved 225° i 12-15 minutter.
Glasur
- Lav to portioner glasur.Den ene skal være hvid.Den anden farves mørk med bage kakao.
- Fordel først den mørke glasur ovenpå bollerne.
- Hæld den hvide glasur i en frysepose.Klip et lille hul i hjørnet og sprøjt edderkoppespindet på bollerne.
- Sådan har jeg gjort det: – Lav et plus og et kryds på hver bolle +x– Forbind herefter hver af de 8 streger med en lille bue ude i enden.
Noter
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar