
Kakaobomber er en sjov lille overraskelse. Jeg har i en silikoneform støbt nogle tynde chokoladeskaller, som jeg har fyldt med kakao, skumfiduser og lidt ekstra chokolade. Derefter er de blevet lukket i bunden med smeltet chokolade. Når man hælder varmt mælk over dem, smelter skallen og mælken bliver tryllet om til et lækkert glas kakao med skumfiduser.
Herhjemme er kakaobomber noget nissen har sat frem – og minde drenge elskede det! Du kan finde ideer til flere nisseløjer her.
Du kan lave kakaobomberne i en hvilken som helst form, så længe der er plads nok til fyldet i dem.



Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Kakaobomber
Ingredients
- chokolade til formen
- kokosolie eller kakaosmør
- skumfiduser
- chokolade hakket, spåner, dråber
- kakao til kakaomælk
Instructions
- Støb din chokoladeskal i din form.Du skal smelte chokoladen og fortynde den med enten kokosolie eller kakaosmør.Hælde chokoladen i din form, og hæld overskydende chokolade fra.
- Lad din chokoladeskal sætte sig.
- Fyld skallen med skumfiduser, chokolade og kakaopulver.
- Luk din form til igen med den smeltede chokolade.
- Placer din kakaobombe i en kop og overhæld den med varmt mælk.
Skriv et svar