Denne one pot ris er en smagsfuld ret bestående af ris, krydderier og grøntsager.
Jeg er blevet rigtig glad for one pot retter. Det er nemt at forberede i god tid, og det er hurtigt at tilberede. Denne kan laves med en masse forskellige grøntsager. Det er derfor også en ret, der fungerer godt til “tøm grøntsagsskuffen”.
Du kan her finde en anden version af one pot med ris, hvor der er brugt nogle andre grøntsager og krydderier.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
One pot ris
Ingredienser
- 4 dl ris
- 2 spsk karry
- 1 spsk stødt chili
- 1 tsk paprika
- 1 tsk salt
- 2 grøntsagsbouillon
- 1 squash ca 300 gram
- 1 rødløg
- 1 gul peberfrugt
- 6 tern hakket grønkål fra frost
- 60 gram frisk spinat
- 2 forårsløg
- 10 cherry tomater
- 6 dl vand
- 100 gram natural flødeost
Sådan gør du
- I en gryde blandes ris med karry, chili, paprika og salt.Tilføj bouillon.
- Grøntsagerne rengøres og snittes / rives / hakkes.Hæld dem alle ned i gryden.
- Tilsæt 6 dl vand.
- Lad retten passe sig selv ved medium varme i 20 minutter. Der skal være låg på gryden.Rør herefter godt rundt i gryden så ris og grøntsager blandes.
- Lad retten stå i yderligere 10 minutter – eller til risene er færdige.
- Bland natural flødeost i retten og rør rundt til det er godt fordelt.
- Velbekomme.
Noter
- Du kan forberede gryden med maden i god tid, og blot tilsætte vand når du er ved at være spiseklar. Jeg forbereder det eksempelvis nogen gange aftenen før.
- Du kan enten spise retten som den er, servere et stykke kylling ved siden af, eller stege lidt bacon og drysse over.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar