
Nachos med oksekød er en af de retter min mand har bragt med ind i vores forhold. Men nachos til aftensmad? Jeg må nok ærligt indrømme, at de første par gange han lavede det, var jeg ved at vælte bagover ved tanken om, at vi skulle have chips til aftensmad. Den var ny for mig. Men jeg må give ham én ting: Det smager godt! Og så længe det hører til sjældenhederne, behøver man vel ikke tælle kalorierne 🙂
Det er super lækkert at spise nachos med oksekød. Vi spiser det med en helt simpel salat til. Skal det være ekstra lækkert, har jeg nogle gange lavet en hjemmelavet cheddardip til.
Hvis du er mere til en aftensnack version med kylling, kan du også finde en opskrift på det her på siden: Nachos med kylling
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Nachos med oksekød
Ingredienser
Nachos
- 400 gram nachos
- 4-500 gram oksekød
- 1 pose taco krydderi
- 1 rød peberfrugt
- ½ grøn peberfrugt
- 250 gram cheddar
- jalapenos
Tilbehør
- Basic salat hjertesalat, agurk, peberfrugt, ærter, ananas
- Dyppelse salsa, guaccamole, ostedip, creme fraiche
- Ekstra jalapenos
Sådan gør du
- Brun kødet af i en gryde sammen med tacokrydderiet.
- Snit peberfrugter og tilsæt dem til kødet.
- Riv osten.
- Fordel på skift ingredienserne i et ovnfast fad– nachos– ost– oksekød– jalapenosog forfra indtil alt er brugt.
- Bag nederst i ovnen ved 160° varmluft i 15 minutter.
Skriv et svar