
Ostesuppe med sprøde toppings! Jeg blev introduceret til ostesuppe på Kolding Sygehus. Jeg ville nok selv være gået udenom suppen, men Niels hentede mad til mig, og derfor prøvede jeg at smage på det. Det smagte skønt! Så selvom det både ser og lyder lidt specielt, så kan jeg kun anbefale at prøve suppen, det er en rigtig lækker forret.
Jeg synes at suppen i sig selv er til den fede side, så jeg topper den med en simpel kinakålssalat. Det kan noget! Det kan faktisk noget rigtig godt sammen. Derfor kan du nu få opskriften på denne suppe – ostesuppe med sprøde toppings 🙂
Jeg bruger blandt andet rugbrødscroutoner ovenpå, mums!

Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Ostesuppe
Ingredients
Ostesuppe
- 1 liter vand
- 1 tsk salt
- 1 grøntsagsbouillon
- 1 hønsebouillon
- 2 spsk mel
- 200 gram natural smøreost
- 1 dl madlavningsfløde
- friskkværnet peber
Tilbehør
- 3 blade kinakål
- 4 cherry tomater
- 200 gram bacon
- rugbrødscroutoner
Instructions
Ostesuppe
- Bring 9 dl vand og salt i kog. Tilsæt en bouillon.
- Ryst mel og den sidste dl vand godt sammen i en sovsejævner og tilsæt det i gryden.
- Bring suppen i kog og skru bagefter ned på medium varme.
- Tilsæt smøreost og fløde og lad suppen stå og varme igennem i 10 minutter. Rør i det undervejs.
- Smag til med peber.
Tilbehør
- Snit en salat af kinakål og tomater. Det hele skal være i helt tynde skiver.
- Steg bacon sprødt.
- Lav en portion rugbrødscroutoner
Notes
- Savoykål i stedet for kinakål
- Seranoskinke i stedet for bacon
- Rugbrødsstave i stedet for rugbrødscroutoner
Skriv et svar