
Pestobrød i bradepande er et lækkert og smagsfuldt brød, der kan laves på blot 1 time. Det er “den nemme løsning” hele vejen igennem, da brødet hverken skal æltes eller formes.
Du skal blot røre dejen sammen, fordele den på en bradepande og smøre den med pesto bagefter.
Du kan finde flere opskrifter på pestobrød her på siden. Prøv også mine pestobrud – de kræver lidt mere arbejde, men smager ligeledes fantastisk.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Reklame |
Vil du gerne bage brød med en fantastisk afbagning, spørd skorpe og luftig krumme? Så skal du prøve at bage dit brød på et bagestål (reklamelink). |
Pestobrød i bradepande
Ingredienser
- 6 dl lunkent vand
- 25 gram gær
- 1 tsk sukker
- 2 dl havregryn
- 5 dl hvedemel – brug gerne en fin mel som eksempelvis manitoba.
- 1 tsk salt
- 100 gram pesto
- groft middelhavssalt
Sådan gør du
- Opløs gæren i lunkent vand.Tilsæt sukker, havregryn, mel og salt – bland det hele sammen med hånden.
- Fordel dejen på en bradepande med bagepapir.Hæv ved 32° i 30 minutter.
- Fordel pesto over dejen med en teske. Dejen vil falde sammen, men den skal nok hæve op igen under bagningen.
- Drys med middelhavssalt.
- Lad dejen efterhæve mens ovnen varmes op.
- Bag i ovnen ved 200° over/under varme i 25 minutter.
Skriv et svar