
Stegt spidskål er ugentligt på menuen herhjemme. Vi er meget glade for spidskål – den er mild i smagen og kan tilberedes på mange lækre måder. Når vi får stegt spidskål, er det typisk enten som erstatning for spaghetti eller som tilbehør til eksempelvis forårsruller.
Du kan også prøve at lave en smørbagt spidskål, det smager også formidabelt. Spidskål kan også spises som det er og bruges i salater. Det har jeg gjort i min spidskålssalat.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂


Stegt spidskål
Ingredienser
- 1 lille spidskål
- 1 spsk olie
- salt
- evt. peber
Sådan gør du
- Spidskål skæres i tynde skiver, og ringene skæres over i passende antal.
- Opvarm olie på panden, fordel spidskål herpå og drys med lidt kværnet salt.
- Steg spidskålen ved middel varme indtil det er blødt – smag dig frem i forhold til den ønskede konsistens.Den er klar efter 5-10 minutter.
Skriv et svar