
Rødbedegreenie har en mild smag af rødbede og jordbær. Det er en god begynder-greenie, som minder meget om en grøntsagsjuice. Jeg er blevet helt forelsket i greenie-verdenen. Det er den perfekte måde at få ekstra mange grøntsager indenbords. Vi får faktisk en del grøntsager i forvejen, men flere skader aldrig. Denne rødbedegreenie bruger vi oftest som et grøntsagssupplement til hovedmåltidet.
Jeg køber gerne en pose med rødbeder, skræller dem, skærer dem i tern, og fryser dem i poser med 100 gram i hver. Hvis jeg har ekstra god plads i fryseren, vejer jeg nogen gange alle ingredienserne af, så jeg har poser klar til at tage op, blende og drikke. Hvis du vil give dig i kast med at drikke dine grøntsager, vil jeg anbefale dig at købe så meget fra frost som muligt, da det letter arbejdsprocessen. Jeg bruger oftest greenies som en snack til mellemmåltidet, og derfor sætter jeg pris på at det kan laves så hurtigt som muligt.
Jeg har også flere bud på greenies, der kan fungere som måltidserstatning. Indenfor den kategori kan du eksempelvis prøve at lave greenie med pære og vanilje eller den cremede greenie med jordbær. Du kan også finde flere eksempler på greeniebowls.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂


Greenie med rødbede
Ingredienser
- 50 gram rødbede
- 50 gram broccoli frosne
- 50 gram agurk
- 100 gram jordbær frosne
- 2-3 dl vand Mængden af vand justeres efter, hvilken konsistens du foretrækker.
Sådan gør du
- Rødbede, broccoli, agurk, jordbær og vand blendes.Hæld vand i til du opnår den ønskede konsistens.
Noter
- Bemærk at den samlede mængde naturligvis afhænger af den mængde væske der tilføjes.
- Denne mængde er passende til 1-2 personer, da den giver 2 glas.
- Vi bruger denne greenie som en “drink” til frokost eller aftensmad – et grøntsagssupplement.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar